Rakamlarla Anadolu Efes...

Shane Larkin, Euroleague’de forma giydiği son 21 karşılaşmanın 20’sinde sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı. Larkin ayrıca görev yaptığı son 11 karşılaşmanın 10’unu en az beş asist yaparak tamamladı. Başarılı oyuncumuz mücadele ettiği son 10 karşılaşmanın dokuzunda çift haneli verimlilik puanları üretti.

Elijah Bryant, Euroleague’de forma giydiği son 14 maçın 13’ünde çift haneli skorlar üretti.

Darius Thompson, görev yaptığı son dokuz maçın sekizinde sahadan en bir top çalma yaparak ayrıldı.

2019-20 sezonunun 11. hafta maçında Bayern Münih'e karşı 49 sayı kaydeden Shane Larkin, Euroleague’de tüm zamanların sayı rekorunu elinde bulunduruyor. Larkin ayrıca bu karşılaşmada 10 üç sayılık isabet bularak, bir maçta atılan en çok üç sayılık basket rekorunu da egale etmişti.

Tibor Pleiss, bugüne kadar yaptığı 216 blok ile Turkish Airlines Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında altıncı sırada yer alıyor.

Pleiss, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 1317 ribaunt ile Euroleague’de tüm zamanların en çok ribaunt alan 12. oyuncusu...

Tibor Pleiss, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 443 hücum ribaundu ile Euroleague tarihinde en çok hücum ribaundu alan oyuncular sıralamasında 11. sırada yer alıyor.

Shane Larkin, Euroleague’de bugüne kadar kaydettiği 428 üç sayılık isabet ile Euroleague tarihinde tüm oyuncular içinde 12., Rodrigue Beaubois de 417 üç sayılık isabet ile 15. sırada yer alıyor.

Ante Zizic, Euroleague’de oynadığı tüm sezonlarda elde ettiği % 64,9 iki sayılık yüzdesi ile Euroleague’in tüm sezonlarında bu kategoride 12. durumda bulunuyor.

Tibor Pleiss’ın Euroleague kariyerindeki 100. top çalmasına ulaşması için üç top çalma daha yapması gerekiyor.