Senden Daha Güzel'e İki Ödül Birden

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün geçtiğimiz seneki reklam filmi ‘Senden Daha Güzel’, ödüllerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri izlenme rekorları kıran ve birçok ödüle layık görülen film, son olarak Mixx Awards’ta 2 ödül birden kazandı.

Anadolu Efes’in ‘Senden Daha Güzel’ reklam filmi, IAB Türkiye tarafından düzenlenen Mixx Awards 2013’te iki ödül kazandı. ‘Online Reklam Filmleri’ kategorisinde Altın Mixx kazanan film, ‘Viral’ kategorisinde de Gümüş Mixx’in sahibi oldu.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 2013 yılı başında gösterime giren ve sosyal medyada büyük ilgi görerek izlenme rekorları kıran reklam filminde, Anadolu Efesli oyuncular her şeyden habersiz olarak rol almış ve Anadolu Efes taraftarları oyunculara sürpriz yaparak ‘Senden Daha Güzel’ şarkısını seslendirmişti.

“Senden Daha Güzel” ayrıca geçtiğimiz aylarda 25’inci Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nde “Viral Proje”, MediaCat Felis Ödülleri’nde “Yaratıcılık / Kurumsal İmaj, Strateji, İletişim” ve Webrazzi Ödülleri’nde “Yılın Dijital Pazarlama Kampanyası” ödüllerini de kazanmıştı. Film aynı zamanda AdWatch araştırmasında 2013 yılının en beğenilen reklam filmi seçilmişti.

Etiketler:
  • Ödül
  • Reklam
  • Mixx Awards