Sinan Erdem Spor Salonu’nda 400. Euroleague Maçı Coşkusu...

Türk basketbolunu Avrupa Kupaları’nda en çok temsil eden takım olan Anadolu Efes’in Turkish Airlines Euroleague’in 27. haftasında Rus ekibi CSKA Moskova’yı konuk ettiği karşılaşmada 400. maç coşkusu yaşandı. Binlerce basketbolsever, takımımızın 400. maça özel formaları ile sahaya çıktığı bu tarihi karşılaşmaya şahitlik etti.

Karşılaşmaya ev sahipliği yapan Anadolu Efes Spor Kulübü partnerlerinden KIA, maçın devre arasında KIA Stonic ödüllü bir yarışma yaptı ve KIA Stonic, yarışmada en çok basketi atan taraftarımızın oldu.

Turkish Airlines Euroleeague’de bugüne kadar 399 kez sahaya çıkan takımımız, 400. maç için özel olarak üretilen forma ile sahada yer aldı ve bu özel forma taraftarlar için de çok yakında, sınırlı sayıda www.sportive.com.tr adresinde satışa sunulacak.

Anadolu Efes ve partnerlerinin 400. maça özel sürprizleri KIA Stonic ile sınırlı olmadı. Yemeksepeti, bu tarihi maçta Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden check-in yapan her 4. Fan Club üyesine -toplamda 100 Fan Club üyesine- 25 TL değerinde alışveriş kuponu hediye etti.

Anadolu Efes’in giyim partnerlerinden Sarar, ‘Çaylak Soruyor’ yarışmasında iki soruyu da doğru yanıtlayan taraftara 400 TL değerinde Hediye Paketi sunarken, Seventh Generation da yine Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden 40., 80. 120. ve 160. check-in yapan Anadolu Efes Fan Club üyelerine 400 TL değerinde hijyen ürünleri paketi hediye etti.

Anadolu Efes’in bir diğer partneri Migros ise yaptığı şut yarışması ile iki taraftara 200’er liralık ürün paketi hediye etti.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oluşturduğu Yüz Boyama Stantlarında taraftarların maç heyecanına renk katan Adel de, Şanslı Koltuk uygulaması ile üç taraftara Adel Hediye Sepeti armağan etti.

Minik Anadolu Efes’li taraftarlar ise enerjik ve muzip maskotumuz Çaylak ile beraber eğlenceli ve unutamayacakları bir gece yaşadılar.

Etiketler:
  • CSKA Moskova