Tomislav Mijatovic: ''Savunma Sertliğimizi ve Hücumdaki Enerjimizi 40 Dakika Boyunca Ortaya Koymalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague Play-In maçında 16 Nisan 2024, Salı günü İtalya’nın Virtus Segafredo Bologna takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Tomislav Mijatovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Euroleague sezonumuzdaki nihai hedefimize ulaşmak için önemli bir Play-In adımını attıktan sonra, şimdi kendi sahamızda Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki müthiş taraftarımızın önünde çok tecrübeli bir takıma karşı oynayarak bir başka önemli adımımızı atıyoruz. Rakibimizin kadrosunda bir numaralı pozisyondan beş numaraya kadar çok tecrübeli Euroleague oyuncuları var. Kendi sahamızda 40 dakika boyunca savunma sertliğimizi, ribaunt konsantrasyonumuzu ve hücumdaki enerjimizi ortaya koymamız, hedefimiz olan galibiyete ulaşmamızın anahtarı olacaktır.”


Başarılı oyuncumuz Justus Hollatz ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Bu maç bizim için ölüm kalım maçı olduğundan dolayı fazlasıyla fiziksel mücadeleye sahne olacak. Virtus Segafredo Bologna tehlikeli oyunculara sahip tecrübeli bir takım. Hücumda kolay şutlar yaratabilmek için iyi savunma yapmamız gerekiyor. Topu iyi bir şekilde paylaşmalıyız ve mücadeleye hazır olmalıyız.”