Tomislav Mijatovic: ''Seyircimizin Desteğiyle Kazanmak İstiyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta maçında 19 Mart 2024, Salı günü Yunanistan’ın Olympiacos takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Tomislav Mijatovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Euroleague’deki çift maç haftasına çok mücadeleci ve tecrübeli bir ekip olan Olympiacos’a karşı başlıyoruz. Uzun süredir sportif rekabet içinde olduğumuz Olympiacos’un çok tecrübeli bir coachu ve yine uzun zamandır bir arada olan temel bir kadrosu var. Bu sene yeni eklemeler ile yine çok yarışmacı bir hale geldiler. Bu yüzden galibiyet için enerjik olmalıyız, çok iyi konsantre olmalıyız ve her oyuncumuz birbirine yardım etmeli. Ayrıca her zamanki gibi müthiş seyircimizin arkamızda olmasını bekliyoruz. Maçı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışacağız.”

Başarılı oyuncumuz Rodrigue Beaubois ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Euroleague’de çift maç haftasına çok ciddi ve güçlü bir ekip olan Olympiacos’u konuk ederek başlıyoruz. Son dönemde iyi basketbol oynuyorlar ve iyi sonuçlar aldılar. Fiziksel temaslı bir maç hazır olmalıyız.”