Tomislav Mijatovic: ''Tempomuzu Rakibimize Kabul Ettirmeli ve En İyi Oyunumuzu Ortaya Koymalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta maçında 8 Şubat 2024, Perşembe günü İsrail’in Maccabi Playtika Tel Aviv takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te antrenör Tomislav Mijatovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Euroleague’de bu hafta çok tehlikeli ve zorlu bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Maccabi Playtika Tel Aviv, sezonun başından itibaren çok yüksek tempoda ve etkili bir basketbol oynamakta. Önümüzde çalışmamız ve kazanmamız gereken önemli bir maç var. Biz Anadolu Efes’iz. Hedefimiz olan galibiyete ulaşmak için kendi tempomuzu rakibimize kabul ettirmeli ve en iyi oyunumuz ortaya koymalıyız.”

Başarılı oyuncumuz Erten Gazi ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Maccabi Playtika Tel Aviv maçı için Riga’ya gidiyoruz. Ev sahibi olarak oynayacağız. Maccabi Playtika Tel Aviv çok hızlı basketbol oynayan bir takım. Bu nedenle hücumlarda daha dikkatli olmamız ve onlara hızlı hücum şansı tanımamamız gerekiyor. Zorlu bir mücadele olacak. Onlar da şu an ritim bulmuş durumda. Bizim için mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Umarım İstanbul’a galibiyet ile döneceğiz.”