Türkiye’nin Ödeme Yöntemi TROY, Avrupa Yolculuğunda Anadolu Efes’in Yanında...

Gerçekleştirdiği partnerlik anlaşmaları ile basketbola yatırım yapan markaların sayısının artmasını sağlayan Anadolu Efes Spor Kulübü, Türkiye’nin Ödeme Yöntemi TROY ile önemli bir anlaşmayı hayata geçirdi. Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kartların sağ alt köşesinde yer alarak Türkiye’nin en sevilen markalarından biri olan TROY, Turkish Airlines EuroLeague maçlarında Anadolu Efes şortlarının sağ alt köşesinde yer alacak.

2019 - 2020 sezonuna Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı 12. kez kazanarak başlayan Anadolu Efes, yeni partnerlik anlaşmalarına imza atmayı sürdürüyor.

Türkiye’nin en sevilen markalarının basketbolseverlerle olan iletişimini güçlendirmeye devam eden Anadolu Efes’in yeni ana partneri ise Türkiye’nin Ödeme Yöntemi TROY oldu. Türkiye’nin bir markası olan TROY, Türkiye’ye yatırım yapıyor; Türkiye’ye değer katan ve ülkemizi yurtdışında da başarıyla temsil eden partnerlerle bir araya geliyor.

Anadolu Efes şortlarının sağ alt köşesi TROY’a emanet...

Kullanıcılarına Türkiye’deki tüm ATM ve POS’larda işlem yapma kolaylığının yanı sıra internet ve mobil alışverişlerde güvenli ödeme deneyimi sunan TROY’a Anadolu Efes’in Turkish Airlines EuroLeague’de giyeceği maç şortlarının sağ alt köşeleri emanet olacak.

Anadolu Efes maçlarına özel etkinlikler...

Turkish Airlines EuroLeague maçlarında logosu ile Anadolu Efes oyuncularına başarı için destek verecek olan TROY, maçlar sırasında Anadolu Efes taraftarları için özel etkinlikler de düzenleyecek.