Üçüncü Maçların En Değerli Performansı Larkin’den...

Turkish Airlines Euroleague play off üçüncü maçları sonunda, Barcelona Lassa mücadelesinde 34 verimlilik puanı toplayan başarılı oyuncumuz Shane Larkin üçüncü maçların en değerli performansına imza attı. Başarılı oyuncumuz birinciliği 34 puan toplayan bir başka oyuncu Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz’dan Vincent Poirier ile paylaştı.

Karşılaşmayı 30 sayı, 3 ribaunt, 2 asist ve 1 top çalma ile 34 puan toplayarak tamamlayan Larkin, ayrıca üçüncü maçların en skorer oyuncusu oldu.

Mücadeleyi 25 verimlilik puanı ile tamamlayan bir diğer başarılı oyuncumuz Bryant Dunston da üçüncü maçların en değerli dördüncü performansına imza atarken, Barcelona Lassa karşısında aldığı 10 ribaunt ile üçüncü maçların en çok ribaunt alan ikinci, yaptığı iki blok ile en çok blok yapan ismi oldu.

Bir diğer başarılı oyuncumuz Vasilije Micic ise Barcelona Lassa karşısında yaptığı sekiz asist ile en çok asist yapan ikinci ismi olurken, karşılaşmayı üçer top çalma ile tamamlayan Micic ve Dunston, üçüncü maçların en çok top çalan oyuncusu sıralamasında ikinciliği paylaştılar.

Bilindiği gibi play off’ta ilk maçların en değerli oyuncusu 30 verimlilik puanı ile takımımızdan Vasilije Micic olurken, 21 puan toplayan Bryant Dunston da en değerli ikinci performansına imza atmıştı.

Etiketler:
  • Barcelona Lassa
  • Shane Larkin