Vaggelis Aggelou: Kazanmamızdaki en önemli etken takımdaki atmosfer ve dayanışma idi...

Beko Basketbol Ligi 18. hafta mücadelesinde Karşıyaka’yı deplasmanda 80-76 mağlup eden Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonrasında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Her şeyden önce söylemeliyim ki oyuncularımla gurur duyuyorum. Bana göre kupayı da kazanmayı haketmiştik, kazanabilirdik. Karşıyaka saygı duyulması gereken bir takım. Bugün daha kolay kazanabilirdik. Oyunun sonlarında zorlandık ama kazanmasını bildik. Oyuncularımla ve teknik ekibimle gurur duyuyorum. Efes saygıyı hak eden bir organizasyon. A Takım haricinde altyapılarda 22 milli oyuncumuz var. Genç oyunculara özel ilgi gösteriyoruz. Maçın kilit noktası takımdaki atmosfer ve dayanışma. Bu çok önemliydi ve kazanmamızdaki en önemli etkendi...”

Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Birkan ise şöyle konuştu: “Kupada kaybetmemiz burada oynayacağımız basketbol açısından önemliydi. Ekstra motivasyon sağladı bize. Burada üç sene oynadım. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Zor bir deplasmanda aldığımız bu galibiyet bizim için çok iyi oldu. Şimdi Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile oynayacağımız çok önemli bir karşılaşma var. O maça da en iyi şekilde hazırlanıp galip gelmek istiyoruz. Zor bir dönemeçten geçiyoruz, şimdi üç hafta evimizde oynayacağız. Takım olarak iyi savunma yapmaya ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz...”

Etiketler:
  • BBL
  • Vaggelis Aggelou
  • Karşıyaka