Vaggelis Aggelou: Maçın anahtarı defansif konsantrasyonumuzdu...

Beko Basketbol Ligi 16. hafta mücadelesinde Galatasaray’ı deplasmanda 78-67 mağlup eden Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

"Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Teknik ekibi de tebrik ediyorum, zorlu süreçte çok çalışarak büyük emek sarf ediyorlar. Maçın anahtarı bizim defansif konsantrasyonumuzdu, maça hükmetmemizi sağladı ve bize maçı kazandırdı. Guardlarımızı da tebrik etmek isterim, rakibimizin baskısı karşısında oyuna çok iyi yön verip 16 asist ürettiler. Maçta baskın olmamızın bir noktası da ofansımızdı. Hücumda topu iyi çevirerek iyi işler başardık. Yolumuza çalışarak devam edeceğiz..."

Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Birkan ise basın toplantısında şöyle konuştu: “Kazandığımız için çok mutluyuz. Çok güçlü bir rakibe karşı galip geldik bugün. Hafta içi Armani Milano karşısında yaptığımız savunmayı bugün katlayarak yaptık. Bunun meyvesini de maçın sonunda aldık. Şimdi bu maçı unutmamız gerekiyor. Önümüzde Avrupa Ligi’nde deplasmanda Laboral Kutxa ile oynayacağımız çok önemli bir maç var. O maça da en iyi şekilde hazırlanıp galip gelmek istiyoruz...”

Etiketler:
  • BBL
  • Vaggelis Aggelou
  • Galatasaray