Vaggelis Aggelou: “Oyunu kontrol eden taraf biz olmalıyız...”

Avrupa Ligi Top 16 sekizinci hafta maçında 27 Şubat Perşembe günü İspanya’nın Barcelona takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında dördüncü periyotta kötü bir performans sergileyerek 2/17’lik atış yüzdesinde kaldık. Grupta lider olan rakibimiz Barcelona karşısında 40 dakika boyunca takım oyunu sergilemeliyiz. İlk yedi haftada yenilmeden mükemmel bir performans ortaya koydular. Oyunu hem defansif hem de ofansif anlamda kontrol ediyorlar. Bu maçta oyunu kontrol eden taraf biz olmalıyız. Kazanmak istiyorsak karşılaşmaya maksimum şekilde konsantre olmalıyız...”

Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Semih Erden ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Barcelona maçı zor bir karşılaşma olacak. İspanyol ekibi iyi bir takım ve grupta yenilgisiz lider durumdalar. Ne kadar kuvvetli bir takıma karşı oynayacağımızın farkındayız. Biz de evimizdeki maçları çok iyi oynuyoruz. Bu maçın en iyi maçlarımızdan biri olması gerekiyor. Barcelona maçına en iyi şekilde hazırlanıp iyi bir takım mücadelesi ortaya koyarak sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz...”

Etiketler:
  • Kerem Gönlüm
  • Vaggelis Aggelou