Vaggelis Aggelou: “Savaştık ama maalesef olmadı...”

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final üçüncü ve son maçında Karşıyaka’ya 73-67 mağlup olan ve play-off’lara veda eden Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“‎Öncelikle Karşıyaka’yı tebrik ederim. Onlara bundan sonraki etapta başarılar dilerim. Bizim için zor bir gündü. Savaştık ama maalesef olmadı. Ribauntlarda sorunlarımız oldu. İlk yarıda sahada mücadeleci bir oyun vardı ama özellikle ikinci yarıda verdiğimiz yedi hücum ribauntu ve bunun yanı sıra kaçırdığımız boş atışlar maçın sonucuna etki etti. Genel olarak konuşmak gerekirse tüm sezon boyunca çok çalıştık. Her şeye rağmen genç oyuncularımız maç tecrübesi kazandı. Şimdi gelecek sezon için hazırlanmalıyız. Taraftarlarımıza, oyuncularıma ve takımdaki herkese teşekkür ederim...”
 
Anadolu Efes’in kaptanı Kerem Gönlüm ise basın toplantısında şöyle konuştu: “Çok fazla söylenecek bir şey yok. Play-off’ta ya tamam ya devam maçıydı. Onlar maalesef bizden daha çok istedi. Karşıyaka’yı kutlarım ve bundan sonrası için onlara başarılar dilerim. Play-off etabında mücadeleler en üst düzeyde oluyor. Telafisi ya da bahanesi yok. Bizim için sezon bitti. Şimdi yeni sezonda yeni hedeflerimiz olacak...”

Etiketler:
  • BBL
  • Vaggelis Aggelou
  • Karşıyaka
  • Playoff