Vaggelis Aggelou: “Son saniyeye kadar mücadele ettik...”

Beko Basketbol Ligi 28. hafta mücadelesinde Telekom’u 82-77 mağlup eden Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Öncelikle söylemek isterim ki galibiyetten dolayı ve ikinci yarıdaki defansif eforumuzdan çok tatmin oldum. İlk yarıda savunmamız istediğimiz gibi değildi. Bazı kritik anlarda hem savunmada hem hücumda basit hatalar yaparak rakip takım hızlı hücum şansı verdik. Ama oyuncularımız takım halinde her top için savaştı. Galibiyet için maçın son saniyesine kadar mücadele ettik. Bu çok önemli ve memnun edici. Gördük ki bazı oyuncularımız Kerem ve Vasileiadis’in yokluğunda savunmada ve hücumda sorumluluk aldılar, bundan da çok memnunum. Takım oyunumuz çok iyiydi ve şimdi çok çalışarak play-off’lara daha iyi bir şeklide girmek istiyoruz...”
Lacivert beyazlıların genç oyuncusu Cedi Osman ise basın toplantısında şöyle konuştu: “Zor bir karşılaşma oldu. Telekom çok iyi mücadele etti. İlk yarı çok sayı yedik, ki hedefimiz bu değildi. İkinci yarıda daha iyi oynadık. Topu çok iyi paylaştık. Play-off’lar öncesinde çok iyi bir galibiyet oldu. Şimdi önümüzde Banvit maçı var. O maça da en iyi şekilde hazırlanıp galip gelmek istiyoruz. Telekom’a da başarılar dilerim...”
 
10
Etiketler:
  • BBL
  • Vaggelis Aggelou
  • Telekom