Vaggelis Aggelou: Tempo yakalamalarına izin vermemeliyiz...

Avrupa Ligi Top 16 beşinci hafta maçında 31 Ocak Cuma günü İspanya’nın Laboral Kutxa takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Top 16'nın beşinci haftasında karşılaşacağımız Laboral Kutxa Avrupa Ligi'ne her yıl katılan ve İspanya basketbolunun önemli takımlardan biri. Bu karşılaşmayı kazanmak istiyorsak oyunun ritmini mutlaka kontrol altında tutmalıyız. Çünkü rakip takımı analiz ettiğinizde kazandıkları ve kaybettikleri maçlardaki en büyük farkın tempoları olduğunu görüyoruz. Çok dikkatli olmalıyız, tempoyu yakalamalarına izin vermemeliyiz ve son maçlardaki yükselen ivmemizi sürdürmeliyiz...”

Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Doğuş Balbay ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Armani Milano ve Galatasaray galibiyetleri sonrasında mental ve fiziksel olarak kendimizi daha iyi hissediyoruz. Konsantrasyonumuzu 40 dakika boyunca sürdürdüğümüz zaman her maçı kazanabileceğimizi düşünüyoruz. Laboral Kutxa maçına da çok iyi konsantre olup iyi bir mücadele ile deplasmanda önemli bir galibiyete almak hedefindeyiz...”

Etiketler:
  • euroleague
  • Vaggelis Aggelou
  • Doğuş Balbay