Anadolu Efes, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı 11. Kez Kazanarak Rekorunu Geliştirdi...

Türkiye’nin basketbolda en çok kupa kazanan takımı Anadolu Efes Spor Kulübü, 34. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanarak önemli bir başarıya daha imza attı. Ankara Spor Salonu’nda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 65-62’lik skorla mağlup eden Anadolu Efes, kupayı en çok kazanan ikinci takım olan Fenerbahçe ile arasındaki farkı daha da açtı.

Müzesinde 1 Koraç Kupası, 13 Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğu ve 11 Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunduran Anadolu Efes, müzesine yeni bir kupa daha ekledi.

Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı en çok kazanan takım unvanını elinde bulunduran Anadolu Efes, 2018 - 2019 sezonunun ilk resmi maç galibiyetini ve ilk kupasını Fenerbahçe karşısında aldı.

Anadolu Efes, tüm kupalarda en çok kazanan takım konumunda...

Ankara Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibi Fenerbahçe’yi 65-62’lik skorla mağlup ederek rakibine karşı üçüncü kez Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferi elde eden Anadolu Efes’te, kaptan Doğuş Balbay ise gösterdiği performans sayesinde Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Türkiye Kupası’nı olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı da on birinci kez müzesine götüren Anadolu Efes, yedi Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe ile arasındaki şampiyonluk sayısını da geliştirmiş oldu.

Anadolu Efes, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın yanı sıra Türkiye Basketbol Ligi ve Türkiye Kupası’nı da en çok kazanan takım olma başarısını sürdürüyor.

Etiketler:
  • Cumhurbaşkanlığı Kupası