Ataman: ”Şu an sadece 2-1 öndeyiz...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play off final üçüncü maçında Fenerbahçe Beko’yu 74-57 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

"Maçın başından itibaren çok iyi bir karakter gösterdik. Öncelikle müthiş bir savunma yaptık. Fenerbahçe Beko'yu son saniyelerde zor dış atışlara yönlendirdik. Pota altından sayı yemedik, içeri penetrelerine izin vermedik. Hücumda da üç kısayla, Larkin, Beaubois ve Micic ile sürekli tempoyu artırarak içeri dalıp, boş atışları bulmaya çalıştık. Bütün oyuncularımız çok iyi oynadı bu akşam. Tabi ki seri uzun bir seri, iki takım da birbirini çok iyi tanıyor. İki takım da birbirini deplasmanda yendi. Bundan sonra da yenebilir, şu an sadece 2-1 öndeyiz. Ama bu akşamki felsefemiz tam bir deplasman takımına yakışan bir felsefeydi. Çok iyi oynadık. Tüm oyuncularımı kutluyorum."

Oyuncumuz Rodrigue Beaubois ise toplantıda şöyle konuştu: "Zorlu bir maçtı, bu salonda oynamak her zaman zor ama biz işi ciddiye aldık. Bütün maç boyunca ciddiyetimizi koruduk ve bu sayede galibiyeti elde ettik."

Etiketler:
  • Ergin Ataman
  • Rodrigue Beaubois